Coaching is beter worden

Afgelopen zondag hebben we in de sporthal van Kernhem het contract getekend met Rene Hendriksen. Rene zet zich al jaren vol enthousiasme in voor de jeugd in de wijk. Dit deed hij met name door op te trekken met de voetballende jeugd. Hij blijft dit de komende tijd ook zeker doen.

In zijn nieuwe rol zal Rene zich meer gaan richten op het begeleiden en coachen van jeugd die zich wil inzetten voor de wijk. Er zijn voor hen verschillende mogelijkheden om mee te doen. We willen er op deze manier samen voor zorgen dat jongeren door hun inzet gaan groeien en bloeien. 

Meer over Rene en zijn werk: https://kenhem.com/groep/coachingspraktijk-de-kern

We zien uit naar de samenwerking met Rene! Heb je vragen of opmerkingen voor ons of Rene, reageer dan vooral.

kwaliteit

Ben je op zoek naar een gecertificeerde stress en burn-out coach of life coach en wil je weten of er een klik is tussen jou en de coach? Aarzel dan niet en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Effectief Coachen is zo kort als mogelijk, zo lang als nodig. 

 

KenHem community gaat samenwerking aan met project YourCube.

Vanaf heden gaan we met het project maatschappelijk stage een samenwerking aan met de organisatie Dien je stad. Een onderdeel van deze organisatie is yourcube die jongeren tussen 14 en 27 jaar een maatschappelijk diensttijd aanbieden van 6 maanden. In deze periode verrichten deze jongeren vrijwilligers werk waarbij ze begeleid en gecoacht worden op de activiteiten die zij onderhouden, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Aan het eind van deze periode, waarbij zij de doelstellingen hebben behaald, krijgen zij een Europees erkend certificaat. Stefano Fonke gaat namens KenHem Community starten met dit traject. Stefano , die al als vrijwilliger werkt bij KenHem jeugd ,zal begeleid en gecoacht worden door Rene Hendriksen van coachingspraktijk De Kern. Aanspreekpunt en projectleider van Dien je stad is Vincent Simon. We wensen Stefano een mooie en leerzame tijd tegemoet.

 

Nieuw online coaching.

Online coaching kan helpen wanneer je geen behoefte heb aan face to face contact. Het kan zijn door grote woon afstanden of dat je (nog) geen vaste afspraken wil maken.

Hoe dan ook het gaat erom wat het beste bij je past.

Voordelen zijn:

Vrijwel altijd bereikbaar via mail,app.

Geen vaste afspraaktijden of plaats.

Nadelen :

Geen face to face .

Kan zakelijker overkomen.

Natuurlijk is er ook een mogelijkheid van combineren.

Face to face en Online coaching.


Jonge vrijwilligers mee gedaan aan de workshop. Presenteren en communicatie.

'' Best wel spannend ,leerzaam en ook ruimte om te lachen'' . Dat waren enkele reacties van de jongeren die mee hebben gedaan aan de eerste workshop die gegeven werd voor de jeugdige vrijwilligers.

De workshop werd gegeven door Rene Hendriksen van coachingspraktijk De Kern. Trots op deze jongeren die na een intensieve training , Presenteren en Communicatie, het certificaat mochten ontvangen.

Anne, MarkJan en Sydney van harte gefeliciteerd!