Coaching is beter worden

Over mijn praktijk


Afgelopen zondag hebben we in de sporthal van Kernhem het contract getekend met Rene Hendriksen. Rene zet zich al jaren vol enthousiasme in voor de jeugd in de wijk. Dit deed hij met name door op te trekken met de voetballende jeugd. Hij blijft dit de komende tijd ook zeker doen.

In zijn nieuwe rol zal Rene zich meer gaan richten op het begeleiden en coachen van jeugd die zich wil inzetten voor de wijk. Er zijn voor hen verschillende mogelijkheden om mee te doen. We willen er op deze manier samen voor zorgen dat jongeren door hun inzet gaan groeien en bloeien. 

Meer over Rene en zijn werk: https://kenhem.com/groep/coachingspraktijk-de-kern

We zien uit naar de samenwerking met Rene! Heb je vragen of opmerkingen voor ons of Rene, reageer dan vooral.

  1. Afgelopen zoAfgelopen zondag hebben we in de sporthal van Kernhem het contract getekend met Rene Hendriksen. Rene zet zich al jaren vol enthousiasme in voor de jeugd in de wijk. Dit deed hij met name door op te trekken met de voetballende jeugd. Hij blijft dit de komende tijd ook zeker doen. ndag hebben we in de sporthal van Kernhem het contract getekend met Rene Hendriksen. Rene zet zich al jaren vol enthousiasme in voor de jeugd in de wijk. Dit deed hij met name door op te trekken met de voetballende jeugd. Hij blijft dit de komende tijd ook zeker doen.
  2. In zijn nieuwe rol zal Rene zich meer gaan richten op het begeleiden en coachen van jeugd die zich wil inzetten voor de wijk. Er zijn voor hen verschillende mogelijkheden om mee te doen. We willen er op deze manier samen voor zorgen dat jongeren door hun inzet gaan groeien en bloeien. 

    Meer over Rene en zijn werk: https://kenhem.com/groep/coachingspraktijk-de-kern

    We zien uit naar de samenwerking met Rene! Heb je vragen of opmerkingen voor ons of Rene, reageer dan vooral.

kwaliteit


Ben je op zoek naar een gecertificeerde personal coach of life coach en wil je weten of er een klik is tussen jou en de coach? Aarzel dan niet en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Effectief Coachen is zo kort als mogelijk, zo lang als nodig.

 

 

 

 

Inhoud toevoegen

Nieuw online coaching.

Online coaching kan helpen wanneer je geen behoefte heb aan face to face contact. Het kan zijn door grote woon afstanden of dat je (nog) geen vaste afspraken wil maken.

Hoe dan ook het gaat erom wat het beste bij je past.

Voordelen zijn:

Vrijwel altijd bereikbaar via mail,app.

Geen vaste afspraaktijden of plaats.

Nadelen :

Geen face to face .

Kan zakelijker overkomen.

Natuurlijk is er ook een mogelijkheid van combineren.

Face to face en Online coaching.


Online  coaching


Coaching doe je samen